Μαθήματα Windsurf
από €25

Started on 3 Ιουνίου, 20221 ώρα
#windsurf

Μαθήματα Windsurfing​

Για να ξεκινήσεις μαθήματα windsurf πρέπει να ξέρεις τα εξής. Το Windsurfing ή ιστιοσανίδα είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό ως ένα extreme θαλάσσιο ολυμπιακό άθλημα. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό ιστιοπλοΐας και ισορροπίας πάνω στην σανίδα. Όμως υπάρχουν ειδικά πανιά και σκάφη για αρχάριους τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες για κάθε επίπεδο και ηλικία. Ένας καλός λόγος για να ξεκινήσεις μαθήματα windsurf και να εξελιχθείς είναι το γεγονός ότι είναι ένα άθλημα το οποίο γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ αποτελεί μία εξαιρετική άσκηση και για το μυαλό. Οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν τον άνεμο ως κινητήρια δύναμη και το πανί ως τιμόνι, για να πάρουν ταχύτητα, για να στρίψουν, για να “ταξιδέψουν”.
Είναι ένα άθλημα ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ανεβάζει την αδρεναλίνη, καταπολεμά το στρες, μας φέρνει πιο κοντά στην φύση και στην θάλασσα. Μαθήματα Windsurf μπορείς να κάνεις, ειδικά στην Ελλάδα, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες με την χρήση μίας ισοθερμικής στολής.

“Το Windsurfing ή ιστιοσανίδα είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό ως ένα extreme θαλάσσιο ολυμπιακό άθλημα.”

#everybody

Σε ποιούς απευθύνονται τα Μαθήματα Windsurfing;​

Το windsurf είναι ένα άθλημα για όλους! Μαθήματα windsurf μπορεί να κάνει ο καθένας χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας. Εφόσον δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και εφόσον γνωρίζει κανείς να κολυμπά δεν έχει κανένα πρόβλημα να δοκιμάσει αυτήν την συναρπαστική εμπειρία.

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν από την ηλικία των 8. Οι ενήλικες μπορούν να ανέβουν στην σανίδα και να πιάσουν πανί, εφόσον το επιθυμούν, είτε παρακολουθώντας ατομικά μαθήματα είτε συμμετέχοντας σε γκρουπ με το ίδιο περίπου επίπεδο.

#safety

Εξοπλισμός & Ασφάλεια​

Στο Wesurfin’ διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνεις μαθήματα windsurf ανάλογα με το επίπεδο σου. Πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές, ενώ ταυτόχρονα πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Ως απαραίτητη προϋπόθεση διαθέτουμε σε όλους τους ασκούμενους σωσίβιο και συνεχή επίβλεψη από σωστικά μέσα, φουσκωτά και άλλα σκάφη, στον χώρο εκμάθησης.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα αρκετά ασφαλές άθλημα εφόσον σεβόμαστε τα όρια που θέτει το επίπεδο μας, τις καιρικές συνθήκες και την θάλασσα.

“Είναι ένα άθλημα το οποίο γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ αποτελεί μία εξαιρετική άσκηση και για το μυαλό.”

Τι περιλαμβάνουν;

  • Εξοπλισμό Windsurf
  • Εξειδικευμένο εκπαιδευτή
  • Εξοπλισμό ασφάλειας
  • Επίβλεψη με σκάφος
  • Σωστικά μέσα

Μαθήματα Windsurf παιδικό private

25€

(30 λεπτά)
6-10 ετών

Μαθήματα windsurf ενηλίκων

45€

(1 ώρα)
Μεμονωμένο μάθημα

175€

(5 ώρες)
Πακέτο μαθημάτων

300€

(10 ώρες)
Πακέτο μαθημάτων με ΔΩΡΟ 1 ώρα ενοικίαση εξοπλισμού
What's your reaction?
1Cool0Bad0Lol0Sad