Σχετικά με εμάς

Ξέρουμε να “σερφάρουμε” και μπορούμε να σου μάθουμε!

Είμαστε οι Γιώργος Φράγκος, Άκης Χρυσοχού και Νίκος Σκόρδος. Είμαστε από την Ανδρο και αγαπάμε τον τόπο, τις παραλίες, τον αέρα του. «Σερφάρουμε» σε αυτές τις θάλασσες από παιδιά. Ασχολούμαστε με την ιστιοσανίδα ως αθλητές και ως προπονητές, με πανελλήνιες πρωτιές και παγκόσμιες επιτυχίες.

Βασισμένοι στην εμπειρία μας αναγνωρίσαμε το Κυπρί ως την ιδανική παραλία για τα θαλάσσια αθλήματα. Το καλοκαίρι δίνουμε την δυνατότητα στους επισκέπτες του νησιού να χαρούν την υπέροχη θάλασσα της Ανδρου, να γυμναστούν και να διασκεδάσουν στο νερό κάνοντας Windsurfing, Stand Up Paddling, Θαλάσσιο Σκι, Wake Board και Kανό.

Είμαστε από την Ανδρο και αγαπάμε τον τόπο, τις παραλίες, τον αέρα του. «Σερφάρουμε» σε αυτές τις θάλασσες από παιδιά.

H δικιά μας ιστορία ξεκίνησε όταν ο 18χρονος τότε Άκης Χρυσοχού παγκόσμιος πρωταθλητής νέων ξεκίνησε για το απομονωμένο Κόρθι της Άνδρου για να κάνει μαθήματα windsurf στα παιδιά. Μεταξύ των «αθλητών» του, και οι Γιώργος Φράγκος και Νίκος Σκόρδος.

18 χρόνια μετά, γεμάτα από προσωπικές αθλητικές επιτυχιές αλλά και επιτυχίες ως προπονητές, μετά από πανελληνία πρωταθλήματα και παγκόσμιες διακρίσεις στο windsurf και στο SUP συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και πάθος να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο.

Σερφάρουμε στην Ανδρο.

Δες επίσης