Μαθήματα Windsurf

Τι είναι το Windsurf;

Μαθήματα windsurf

Για να ξεκινήσεις μαθήματα windsurf πρέπει να ξέρεις τα εξής. Το Windsurfing ή ιστιοσανίδα είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό ως ένα extreme θαλάσσιο ολυμπιακό άθλημα. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό ιστιοπλoϊας και ισορροπίας πάνω στην σανίδα. Όμως υπάρχουν ειδικά πανιά και σκάφη για αρχάριους τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες για κάθε επίπεδο και ηλικία.

Ένας καλός λόγος για να ξεκινήσεις μαθήματα windsurf και να εξελιχθείς είναι το γεγονός ότι είναι ένα άθλημα το οποίο γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ αποτελεί μία εξαιρετική άσκηση και για το μυαλό. Οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν τον άνεμο ως κινητήρια δύναμη και το πανί ως τιμόνι, για να πάρουν ταχύτητα, για να στρίψουν, για να “ταξιδέψουν”.

Το Windsurfing ή ιστιοσανίδα είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό ως ένα extreme θαλάσσιο ολυμπιακό άθλημα.

Είναι ένα άθλημα ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ανεβάζει την αδρεναλίνη, καταπολεμά το στρες, μας φέρνει πιο κοντά στην φύση και στην θάλασσα. Μαθήματα Windsurf και windsurf γενικότερα μπορείς να κάνεις, ειδικά στην Ελλάδα, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες με την χρήση μίας εσωθερμικής στολής.

Μαθήματα windsurf

Είναι ένα άθλημα το οποίο γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ αποτελεί μία εξαιρετική άσκηση και για το μυαλό.

Σε ποιούς απευθύνονται τα μαθήματα windsurf

Μαθήματα windsurf

Το windsurf είναι ένα άθλημα για όλους! Μαθήματα windsurf μπορεί να κάνει ο καθένας χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας. Εφόσαν δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και εφόσον γνωρίζει κανείς να κολυμπά δεν έχει κανένα πρόβλημα να δοκιμάσει αυτήν την συναρπαστική εμπειρία.

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν από 8 χρονών περίπου. Οι ενήλικες μπορούν να ανέβουν στην σανίδα και να πιάσουν πανί, εφόσον το επιθυμούν. Είτε παρακολουθώντας ατομικά μαθήματα είτε συμμετέχοντας σε γκρουπ άλλων αθλούμενων με το ίδιο περίπου επίπεδο.

Εξοπλισμός και Ασφάλεια

Μαθήματα windsurf

Στο Wesurfin’ διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνεις μαθήματα windsurf ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι. Πραγματοποίουνται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές, ενώ ταυτόχρονα πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Ως απαραίτητη προυπόθεση διαθέτουμε σε όλους τους ασκούμενους σωσίβιο και συνεχή επίβλεψη από σωστικά μέσα, φουσκωτά και αλλα σκάφη, στον χώρο εκμάθησης.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα αρκετά ασφαλές άθλημα εφόσον σεβόμαστε τα όρια που θέτει το επίπεδο μας, τις καιρικές συνθήκες και την θάλασσα.

#windsurf

Δες επίσης