Μαθήματα Wakeboard

Τι είναι το Wakeboard;

Μαθήματα Wakeboard

Για να κάνεις μαθήματα Wakeboard καλό είναι να γνωρίζεις τα εξής. Είναι ένα υδάτινο σπορ που χρησιμοποιώντας μια σανίδα, “τρέχεις” πάνω στο νερό και χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, κάνεις μανούβρες και άλματα. Έχεις άμεση επαφή με το νερό, απολαμβάνεις την ταχύτητα και γυμνάζεις όλο το σώμα.

Οι αθλητές του wakeboarding “αντιγράφουν” τις φιγούρες που χρησιμοποιούν οι αθλητές του σέρφινγκ και του snowboard. Όταν εξελιχθείς το άθλημα περιλαμβάνει πολλά ακροβατικά και απίθανα άλματα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Στη χώρα μας αποτελεί μία από τις πιο “ανεβαστικές” καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Ιστορικά τo wakeboarding εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Αυστραλία το 1980. Η εξέλιξη του αθλήματος από τότε άλλαξε τεχνολογικά τον εξοπλισμό και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα σπορ. 

Οι αθλητές του wakeboarding “αντιγράφουν” τις φιγούρες που χρησιμοποιούν οι αθλητές του σέρφινγκ και του snowboard.

Το wakeboarding αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα και δεν είναι τυχαία η επιλογή του ως βασικό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Μαθήματα Wakeboard

Όταν εξελιχθείς το άθλημα περιλαμβάνει πολλά ακροβατικά και απίθανα άλματα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Σε ποιούς απευθύνονται τα μαθήματα Wakeboard

Μαθήματα Wakeboard

Το Wakeboarding είναι ένα άθλημα για όλες τις ηλικίες! Μαθήματα Wakeboard μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. Αν γνωρίζεις να κολυμπάς και δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις.

Tα μαθήματα Wakeboard για τα παιδιά ξεκινούν από την ηλικία των 5-6 ετών. Μπορούν έτσι από πολή νωρίς να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Ανάλογα με την φυσική τους κατάσταση, οι ενήλικες, μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία και να εξελιχθούν αργά ή γρήγορα. Να νιώσουν την ελευθερία “χορεύοντας” πάνω σε μια σανίδα στο νερό.

Εξοπλισμός και Ασφάλεια

Στο Wesurfin’ διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό για να κάνεις μαθήματα wkaeboard ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι. Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ως απαραίτητη προϋπόθεση διαθέτουμε σε όλους σωσίβιο και συνεχή επίβλεψη από σωστικά μέσα, φουσκωτά και αλλα σκάφη.

#wakeboarding

Δες επίσης