Μαθήματα Θαλάσσιου Σκι

Τι είναι το Θαλάσσιο Σκι;

Μαθήματα Θαλάσσιου Σκι

Για να κάνεις μαθήματα θαλάσσιου σκι καλό είναι να γνωρίζεις τα ακόλουθα. Πρόκειται για ένα άθλημα που συνδυάζει το υδάτινο στοιχείο, την ταχύτητα και την εκγύμναση όλου του σώματος. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και για το λόγο αυτό το θαλάσσιο σκι έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Είναι αναμφίβολα, ιδιαίτερα στη χώρα μας, μία από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Ιστορικά η πρώτη “βόλτα” θαλάσσιου σκι έγινε σε μια λίμνη των ΗΠΑ το 1900. Ο καπετάνιος μιας παρέα που διασκέδαζε έδεσε μια ξύλινη σανίδα στο σκάφος ρυμουλκώντας κάποιους που ανέβηκαν πάνω μέχρι την ακτή. Από τότε η εξέλιξη του αθλήματος άλλαξε κατα πολύ τον “εξοπλισμό” και το αποτέλεσμα περιλαμβάνει πολλά ακροβατικά και απίθανα άλματα!

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και για το λόγο αυτό το θαλάσσιο σκι έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Το άθλημα του θαλάσσιου σκι μπορεί να έχει καταφέρει να ενταχθεί στα Ολυμπιακά αθλήματα, αποτελεί όμως ένα από τα δημοφιλέστερα υδάτινα σπορ με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο.

Μαθήματα Θαλάσσιου Σκι

Με το θαλάσσιο σκι μπορούν να ξεχάσουν όλα τους τα προβλήματα και να νιώσουν πραγματικά ελεύθεροι!

Σε ποιούς απευθύνονται τα μαθήματα θαλάσσιου σκι

Μαθήματα Θαλάσσιου Σκι

Το θαλάσσιο σκι είναι ένα άθλημα για τους περισσότερους! Μαθήματα θαλάσσιου σκι μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. Εφόσαν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό προβλήμα υγείας και από την στιγμή που γνωρίζει να κολυμπά μπορεί να δοκιμάσει χωρίς πρόβλημα την φανταστική εμπειρία του να “περπατάς πάνω στο νερό”.

Με τα μαθήματα θαλάσσιου σκι τα παιδιά μπορούν μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος από 5-6 χρονών περίπου. Οι ενήλικες μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία και ανάλογα με την φυσική τους κατάσταση να ανέβουν επίπεδα αργά ή γρήγορα. Μπορούν να ξεχάσουν όλα τους τα προβλήματα και να νιώσουν πραγματικά ελεύθεροι!

Εξοπλισμός και Ασφάλεια

Μαθήματα Θαλάσσιου Σκι

Στο Wesurfin’ διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό για να κάνεις μαθήματα θαλάσσιου σκι ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι. Όλα τα μαθήματα πραγματοποίουνται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ως απαραίτητη προυπόθεση διαθέτουμε σε όλους σωσίβιο και συνεχή επίβλεψη από σωστικά μέσα, φουσκωτά και αλλα σκάφη.

#waterski

Δες επίσης